Bun venit in lumea

BLUE LOGIC !



       Blue Logic Team va poate oferi servicii de consultanta intr-o gama larga de domenii pe Internet.

       De la business la e-business Blue Logic va va ajuta sa va transpuneti afacerea pe Internet. Va vom face sa intelegeti care sunt avantajele transpunerii afacerii dumneavoastra online, va vom asista la conceperea si analiza planurilor si la realizarea efectiva a trecerii de la afacerea curenta la afacerea online.



      Compania noastra, infiintata in anul 2001, isi propune sa vina in intampinarea celor ce prefera, inainte de toate, un mod de lucru profesionist. Suntem o echipa dinamica si ne propunem sa construim solutiile cele mai eficiente pentru colaboratorii nostri.



       Serviciile oferite constau in productia de software atat pentru departamentele finanaciar-contabile prin programul TRENDIX, cat si pentru departamentele de marketing si vanzari prin design-ul de web-site-uri. TRENDIX - programul complet de contabilitate este un sistem integrat, complex si flexibil care centralizeaza informatiile generate in procesul economic, corelat cu modul de lucru specific fiecarui utilizator. Prin modulul TRENDIX Manager oferim coordonatorilor de departamente posibilitatea de a urmari evolutia costurilor pe orice tip de activitate si/sau personalului aferent.

© 2001 - 2014 | Blue Logic. Toate drepturile rezervate. Powered by TRENDIX
Harta site:
-ERP
-WEBDESIGN
-E-COMMERCE:
-PORTOFOLIU

Site alternativ: www.trendix.ro
E-mail: contact@bluelogic.ro
E-mail: sales@trendix.ro
E-mail: suport@trendix.ro
Tel.: 0251-41.78.91 / 0729-88.44.88

Adresa : Str PACII, Nr. 8
Pct. lucru: Str. Gheorghe Baritiu, Nr. 9
Cont: RO61BRMA0170026648600000
Loc. Craiova, Jud. Dolj
Cod postal 200389